Mesaj de felicitare pentru domnul Ghenadie Daniță, Director al IP Liceul ”Columna”

10.11.2021

Domnule Director,

Vi-i destinată venirea pe lume într-un anotimp rodnic și colorat, și, probabil, în consens cu alura îmbelșugată a toamnei, v-ați construit viața într-un mod exemplar: plină de "culoare", de implicare și colaborare, de realizări frumoase și de succes.

Vă felicităm, cu admirație, pentru iscusința cu care armonizați multiplele "roluri" asumate în viața personală și cea socială; pentru marele efort (observat și apreciat!) de a zidi și ocroti destinul instituției de învățământ al cărei "părinte" sunteți; pentru inteligență, tenacitate și spirit vizionar - calități datorită cărora reușiți să înfruntați provocările sistemului de învățământ și ale stării de lucruri, în general.

Toamnă după toamnă să adăugați la destinul Dumneavoastră ani trăiți în deplină armonie cu sine și cu cei din jur, fapte frumoase realizate cu pasiune și profesionalism, amintiri de la care să Vi se încălzească sufletul!

Să aveti la îndemână destulă energie, inspirație, voință, echilibru, susținere temeinică și loialitate de la oamenii pe care contați! Prosperitate și sănătate statornică!

Întreaga comunitate a Liceului "Columna" Vă urează cu respect LA MULȚI ANI!