cartea de vizite:

Stimati vizitatori, administratia site-ului isi rezerveaza dreptul de a bloca mesajele cu continutul ce nu corespunde tematicii site-ului.
Va multumim pentru mesajul Dvs.Scris de: Adriana Motruc

Data: 22.10.2017 15:23:35

Poate nu am stat cinci sau zece ani in acest liceu, doar un an si jumatate, insa in acest timp am regretat doar de un lucru- ca nu am venit aici mai devreme. Cu toate acestea, am reusit sa ma indragostesc de acest liceu intr-atat incat sa plang cu dor si iubire la final. Tin minte si acum cum plangeam pe scena sub piesa "Ani de liceu". Cand cineva ma intreaba unde am facut liceul, in afara ca le zic numele,mai stau minim 15 minute sa le povestesc despre liceu. Am venit acolo doar sa invat pentru examenul de Bacalaureat, pentru ca avea recenzii bune. Insa am plecat cu prieteni, printre care erau si profesorii, care ne-au inteles nu doar ca elevi, dar si ca oameni, ca personalitati. Ei au dezvoltat in noi calitati de care noi singuri nu am banuit vreodata ca le avem. Dascalii nostri ne priveau ca personalitati individuale, nu doar ca 'elevi' in colectiv. Ne-au ghidat pe fiecare in parte, zicandu-ne care sunt punctele slabe si cele tari. Am observat in profesori o calitate care rar se intalneste - devotament si consacrare pentru lucrul care il fac. Fiecare din ei au stiut cum sa ne dea acea disciplina ca noi s-o iubim si sa intelegem ca este importanta nu in viata, dar pentru a ne dezvolta mecanismul gandirii. Aici am invatat sa ma bucur de succesele colegilor, chiar si cand ele sunt mai mari decat ale mele si sa ajut cand cineva are nevoie. Si nu pentru ca ajunsesem la varsta la care trebuie sa fii asa, dar datorita influentei profesorilor. Daca sincer, nu imi ajung cuvinte sa le multumesc profesorilor si chiar colegilor mei pentru toate memoriile create si emotiile traite.

Scris de: Elena

Data: 15.10.2017 23:56:27

Succese, realizări în anul şcolar 2017-2018

Scris de: Elena Ciornîi

Data: 13.09.2016 19:31:35

Columna, succese şi realizări înalte în noul an şcolar 2016-2017.

Scris de: Sofia Leonova

Data: 10.11.2015 20:22:40

Columna, imi e dor de tine! Multumesc ca mi-ai dat cunostiinte!!!

Scris de: Tanas Stefan

Data: 17.09.2014 22:22:36

Liceul “Columna” este locul unde se pastreaza amintirile legate de viata copilariei si adolescentei mele. Abia dupa absolvire am reusit sa inteleg cu adevarat ce e liceul pentru mine.Este locul unde ma pregateam pentru viata,unde fiecare noua zi era o noua aventura. Aici in liceu am petrecut momente de tot felul: succese si esecuri si toate vor fi mereu alaturi de mine oriunde nu as pleca si orice nu as face. Profesorii liceului Columna sunt ceva unic. Ei sunt cei care niciodata nu ne-au lasat in voia soartei, au avut grija sa ne explice materialul prin metode unice, uneori vesele uneori nu, si chiar daca nu imi face placere sa recunosc, vreau sa le multumesc ca au fost mai incapatinati decit mine atunci cind venea vorba de material si de verificare temelor de acasa, care nu o data mi-a adus neplaceri acasa)). Iar pentru cei care au ramas un urma nu pot sa le doresc decit sa nu se abata niciodata din drumul cunostintelor, sa mearga tot timpul pina la sfirsit, si sa faca fata greutatilor care ii astepta sa mearga tot timpul inainte si sa acumuleze doar sentimente de valoare. Cit despre mine, eu cu placere as mai petrece inca 9-10 ani in acest liceu.

Scris de: Iarovoi Anastasia

Data: 26.10.2013 08:17:48

Aş dori să felicit toţi elevii participanţi la CLUBUL INTELECTUALILOR . Nu pot spune că aceste zile au fost uşoare pentru mine. În primul rînd aş dori să-i mulţumesc Doamnei Moderator, Irinei Pascaru.Fără Dumneaei acest Club nu ar fi la fel.Îi mulţumesc Domnului Magistru (Tanas Ştefan) pentru jurizarea acestui joc. Mulţumesc celorlalte echipe pentru susţinere. Pentru mine,pierderea este mai importantă decît cîştigul,deoarece piederea mă va ajuta să nu îmi repet greşelile anterioare. Cu mare plăcere m-aş aşeza încă o dată la aceeaşi masă de joc. Sper să ne revedem în semestrul viitor!

Scris de: Doroșenco - Casian Elena

Data: 21.10.2013 02:20:45

Felicitări! Foarte frumos! D-na Prodan și D-na State le cunosc si le respect mult p-u tot ce fac!

Scris de: Cosmin Herman

Data: 08.10.2013 16:18:11

Va felicit pentru activitatile din scoala dvs. deasemenea va felicit pentru structura sitului.

Scris de: Cuşnariov Erica

Data: 09.07.2013 14:20:15

Sunt una dintre cele mai proaspete absolvente ale Liceului "Columna" şi am considerat că nu mă pot desparţi de acest liceu înainte de a-i mulţumi pentru succesele mele.
Numai o lună în urmă ne aştepta bac-ul, ce trebuia apoi să ne prezinte rezultatul tuturor anilor de liceu... Pentru acest test, am muncit foarte mult, iar profesorii liceului şi mai mult))), trăind cu noi toate reuşitele şi eşecurile noastre. Acum pot să afirm, cu certitudine, fără nici o exagerare, că liceul mi-a asigurat cea mai bună pregătire care o puteam avea pentru susţinerea bac-ului, şi sunt sigură că şi pentru a succede la universitate. Graţie acestui liceu, unic prin atmosfera sa cordială... acum mă pot mândri cu 10 la mate, 9 la chimie şi la l.engleză şi 8 la l.română)...
Aici...pe lângă succesele obţinute, am avut ocazia să comunicăm, zilnic, cu adevărate personalităţi, pe care le voi admira mereu...nu pot să nu menţionez aici pe doi profesori, preferaţi...) dna Bujor - dirigintele ideal, cred eu)))), care a suportat din partea noastră multe şi a fost alături de noi la nevoie, şi, neapărat, proful de mate, dna Pascaru.....dacă să zic laconic, at nu există un prof de mate mai perfect) care a reuşit să mă convingă să am încredere în forţele mele şi mi le-a mobilizat la maxim...ceea ce se observă si din succesul de la bac)).
Liceul "Columna" m-a format, datorită lui acum sunt încrezută că mă aşteaptă un viitor luminos), de altfel, am ales nu cel mai simplu domeniu pentru a-mi continua studiile, şi anume medicina.
Nu cred să-mi ajungă spaţiu aici pentru a exprima totul ce înseamnă liceul "Columna" pentru mine, dar cel mai semnificativ rămâne faptul că nu voi uita niciodată impactul acestui liceu asupra ce am devenit, şi cred că asupra ce voi deveni, profesorii ...şi toate amintirile plăcute câştigate aici).... "Columna" a împlinit 15 ani şi îi urez LA MULŢI ANI! cu cât mai multe succese şi elevi harnici)! care, neapărat, la finele acestei etape, vor fi la fel de recunoscători ca şi mine Liceului "Columna"!

Scris de: Andrei Bunescu

Data: 10.01.2013 17:48:08

Buna ziua Dn Ghenadie Danita,
Va scrie unul din vechii elevi, pe cind ati fost profesor de matematica la scoala 82, mai apoi la 87 (promotia '95/'96) - Andrei Bunescu. Mai intii de toate as vrea sa va comunic ca in ziua de azi, internetul face minuni asa ca un simplu search iti permite sa gasesti o persoana despre care ai amintiri placute si ai dorinta sa-l contatezi.
As vrea sa va urez un La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor in anul 2013!
Am o deosebita placere sa aflu despre realizarile Dumneavoastra.
In acelas timp doresc sa va spun ca m-am casatorit si am un baiat de trei ani jumate, traim impreuna cu sotia in Lyon, unde activez in calitate de cercetator in domeniul chimiei bioorganice la un centru de cercetare.

Scris de: Bunica Nina

Data: 03.10.2012 12:53:53

Scumpi profesori!!!!!Sănătate, succese,baftă!!!!Aveţi vă rog mare grijă....cum..cît..cînd..cui.. de cunoştinţele date copiilor, care au nevoe de ele!!!!Încercaţi mai întîi să cunoaşteţi copilul!.... nu contează...eşti matematician.. fizician... muzician.... COPILUL TREBUE ÎNŢELES!!!

Scris de: mariella bulat

Data: 10.09.2012 16:56:58

columna te iubesc

Scris de: Poalelungi Mihai

Data: 29.12.2011 23:29:44

Stiti, consider, ca anii de liceu sunt cei mai importanti pentru personalitatea fiecaruia. Acolo incepem sa cladim baza noastra, acolo ne formam o parte mare a caracterului si invatam ca, orice problema poate fi depasita, trebuie doar sa depunem putin efort. Nu voi uita niciodata adunarile de parinti, care mi-au mai piparat putin anii :D, dar si toate momentele in care profesorii ma ajutau sa ma pregatesc de o viata unde v-a trebui sa tin piept oricarei probleme. Datorita lor am invatat sa nu ma las niciodata, si sa merg inainte pina la sfirsit, pina imi ating toate scopurile. Datorita lor am invatat sa nu cedez si sa lupt, sa gindesc bine de zece ori inainte de a spune ceva si de doua ori mai bine inainte de a face ceva. Datorita lor stiu ca orice pas are consecinte si de aceea trebuie sa-l fac cu o maxima precizie. Datorita lor stiu ca nu exista nu pot, ci exista doar nu vreau. Nu pot sa las fara atentie Dna Diriginta, Bujor Carolina, careia as dori sa-i multumesc nu doar pentru efortul depus in imbogatirea cunostintelor mele, dar si pentru sunetele facute parintilor pe care nu le puteam suporta si ma faceau sa ramin fara bani de buzunar :D, Dmnei Pascaru, care a stiut cum sa-mi inchida gura :D si care m-a invatzat sa cred in puterile pe care le am si sa fiu sigur in deciziile luate. Si desigur tuturor cadrelor didactice care a acordat maxima atentie la fel cum fiecarui elev din scoala, asa si mie! Cit ma priveste pe mine, eu stiu sigur una, ca nu voi uita niciodata de unde mi-am inceput calea, si cit de multe mi-a dat mie Columna, pe linga cei mai buni prieteni!!! Un an nou fericit tuturor si sincere multumiri inca odata!!! Cu Elita din Promotia 2011 sa nu va invechiti si cu altii sa va innoiti!!! La Multi Ani!!! P.S. Omul e nascut liber, dar pretutindeni e inlantuit, insa Columna a shtiut sa ne faca sa ne scoatem lanturile shi sa gindim liber, luind singuri decizii care mai apoi vor determina la sigur calea vietii noastre!!!

Scris de: Duceac Petrian

Data: 29.12.2011 16:53:32

salut!!!vreau sa urez cadrelor didacatice si elevilor acestui liceu un an nou si un Craciun cat mai frumos si plin de optimism, sa intrati toti in 2012 doar cu ganduri frumoase si cu cat mai multe dorinte implinite, felicatri elevilor, si profesorilor ca au sansa sa invete si sa predea in acest liceu, un foarte mare multumesc lor, voi formati Columna, si o faceti mai buna!!!! ...LA MULTI ANI))!!!!!!!

Scris de: Zaitev Vlad

Data: 28.12.2011 14:07:08

Desi pentru multi "Columna" e un simplu liceu, pentru mine e mult mai mult.Ce inseamna Columna pentru mine?? Columna e o etapa, o treapta din viata mea, locul in care am inceput sa ma dezvolt, sa ma formez ca personalitate. Privind in urma si analizind tot ce mi-a dat acest liceu, si anume: cei mai buni prieteni, care mereu o sa-mi fie alaturi; clipe de bucurie,de victorie si de glorie; si desigur carte si cunostinte, multe cunostinte; mie imi ramine doar sa afirm ca Columna mereu va fi o parte din mine, si sa multumesc liceul, profesorii, directorul, pentru efortul si munca depusa, atentia acordata si desigur nervii pierduti:D Un special multumesc doamnei diriginte- pentru dragoste, caldura si rabdare: stiu ca deseori ati avut nevoie de ea, mai ales in ultimii doi ani); Doamnei Pascaru- pentru incredere, sustinere, club; liceul a cistigat enorm de mult cind ati venit la columna; Doamnei Esanu-pentru dragostea de neam si de adevar, pentru PRES care imi este de mare ajutor acum; Doamnei Rotaru- pentru buna dispozitie si zimbetul de dimineata. Si cu ocazia sarbatorilor de iarna as vrea sa felicit tot personalul liceului si elevii si sa le urez un Craciun si un An Nou fericit. Sa aveti parte in noul an cit mai multe clipe de bucurie si caldura. Mai sa uit, si desigur citi mai multi elevi la fel de buni ca noi.

Scris de: Politov Vladimir

Data: 29.11.2011 12:27:07

Buna dimineata la toti ! Sunt mandru de voi,va iubesc si imi este dor de aceasta Institutie Privata de Invatamant :) Un salut Calduros personalului administrativ / personalului didactic :) Va multumesc pentru atentie si / sau intelegere . La toti si viitori sanatate !

Scris de: Iovu Elena

Data: 29.09.2011 10:01:38

Buna ziua, Foarte frumos site-ul nou! Totusi cred ca ar fi binevenit un buton "Like" pentru Facebook. Sunt sigura ca majoritatea columnasilor sunt mindri de liceul lor si pe calea acesta mai promovam si institutia ;) Cu respect, Elena, fosta eleva

actualități

Colectivul Liceului Columna
îl felicită pe

elevul clasei a III-a

Maxim Alex-Ioan

LA MULȚI ANI!

Colectivul Liceului Columna
o felicită pe

eleva clasei a XII-a

Pîntea Crina

LA MULȚI ANI!

Calendarul zilei de astăziOrarul lecțiilor


Orarul consultațiilor


Activități extrașcolare

LICEUL "COLUMNA" -

CENTRU AUTORIZAT DE PREGĂTIRE PENTRU

EXAMENELE INTERNAȚIONALE CAMBRIDGE


Biblioteca online


Pentru elevi:

Literatura română


Pentru cadrele didactice:

Curriculum național

Literatura de specialitate

AdmitereCondiții de înmatriculare

Etapele înmatriculării

Actele necesare înmatriculării

Întrebări frecvente

Toate drepturile sunt rezervate © Institutia Privata Liceul "Columna", 2019